top of page
IMG_6033_edited_edited.jpg

Hei!

Jeg heter Vegard Røkenes, er 42 år og pappa til tre barn på 9, 11 og 13 år. Vi bor i Sætre i Asker. Jeg liker å trene, noe jeg alltid har gjort. Du finner meg helst i styrkerommet, i alpinbakken eller på tur opp et fjell. Men jeg kan også kunsten å slappe av i båten på bøljan blå og musikken er ofte på. Men mest av alt er jeg Adm. Dir. for huset i svingen. Her er døren åpen, noe som ofte gjenspeiles i antall barn rundt middagsbordet. 

 

Jeg har alltid jobbet med mennesker. I starten av 20- årene kurset jeg meg innenfor trening og jobbet noen år som instruktør, før turen gikk videre til statlig barnevern hvor jeg jobbet med rus- og atferdsproblemer blant ungdom. I midten av 20-årene havnet jeg igjen på skolebenken og utdannet meg til diplomert massasjeterapeut og bygde på med grunn- og avansertkurs i nålebehandling. Jeg har nå 17 års erfaring innenfor fysikalsk behandling. 

 

Jeg interesserer meg veldig for hvorfor vi mennesker tenker og handler som vi gjør. Siden midten av 20-årene har jeg jobbet mye med mine egne følelser og mønstre for å forstå meg selv bedre og for å kunne være den beste pappaen jeg kan. Jeg har med interesse sett på hvordan det har vært å være meg i oppveksten, som sønn og bror, som ansatt og kollega, som kjæreste, i samlivsbrudd og som alenepappa. Denne erfaringen ønsker jeg å bruke for å kunne hjelpe deg til å bli mer tilstedeværende og tilfreds i eget liv. 

bottom of page